Bunu baya geç kaleme alabildim. CS'nin Vienna Calling isimli partisi vardı geçenlerde. Öyle böyle bir parti değildi. Beş gün boyunca hergün ayrı bir etkinlik. Çarşamba günü Kick-off Parti ile başlayan etkinlik pazar günü Goodbye Partisi ile sona erdi. Hepsine birden katılmasakta yine de oralarda boy gösterdik.

Tabi böyle bir parti için de heryerden akın akın insanlar geldi. Bunlardan tabii ki bizde de kalmak isteyenler oldu, biz de hayır demedik. İlk teklif Hildrun'dan gelmişti.26 yaşında, gayet alımlı, kıvırcık sapsarı saçları olan bir ablamızdı kendileri. Enerjisi bitmek tükenmek bilmeyen, bilakis enerjisiyle bizi tüketen biriydi. Sonrasında Violaine'da kalmak için teklifte bulunmuştu. İlk bakışta kabul etmemeyi düşünmüştük, ev çok küçüktü ve zaten bir tane misafirimiz vardı. Anck Violaine'nın Türkçe yeteneği ve cana yakın mesajı ister istemez kabul ettirdi.

İkisi de birbirinden hareketli, ikisi de yerinde durmayan insanlar olduğundan dolayı idare etmekte zorlandım açıkçası. Violaine türkçe biliyor ve bizle sürekli türkçe konuşuyor, bu sefer Hildrun'un canı sıkılıyordu. Arada bir Hildrun'la almanca konuşunca da Violaine sürekli "ne diyor ne diyor?" diye diye arada bırakıyorlardı insanı. Olsun yine de çok eğlendik.

Açılış partisine Begüm'de kendi misafirleriyle geldi. Ona da bi kız bi oğlan gelmiş. Onu geçte dans falan ederken Begüm resmen bizim ortama kız yığdı, işte o an Begüm'ü çok sevdim. Hatta iki tane yarı Japon getirdi ki keyfimize diyecek yoktu. Biri Japon/Avusturya, diğeri Japon/Fransız ortak yapımı. Japon/Fransız ile muhabbeti koylaştırdıktan sonra mekan değiştirip Travelshack'e geçtik. Oraya has içkilerden içtik yine ve Mimai'nin kafasını Japonca siktik. Durmadan Japonya ve Japonca ile ilgili sorularla boğduk kızı, olsun bir daha ne zaman ele geçer bilinmez.

Açılış partisine, Base'deki pikniklere, asıl partiye katıldım. Kızlar daha çok katıldılar VC'e. Cuma boş gün olunca ne yapacağımızı bilemedik ama benim nicedir istediğim bi konser vardı Didge&Bass ona gidelim dedik. Drumm&Bass gibi bir müzik türü düşünün ve basın yaptıklarını didgeridoonun yaptığını hayal edin, mükemmel bir uyum! Hatta alın bak bir tanesi bu:


O konsere gitmemiz çok iyi oldu, kızlar da gayet memnun kaldılar. CS partilerinde de daha önce çok muhabbetim olamayan insanlarla kaynaştım. Gayet güzel ve verimli geçti. Sonrasında ise Önce Violaine sonra Hildrun evden ayrıldı. En eğlenceli misafirlerimizdendi, mutlaka bir daha görüşeceğiz ikisiyle de.

Bir Vienna Calling böyle geçti. Partiler için seçilen mekanlar, organizasyon herşeyiyle süperdi. Hiç beklemezdim bu kadar iyi geçeceğini. Seneye tekrar görüşmek üzre. Ha bu arada Misafirlerimiz şunlar:

Soldaki Violaine (Funda), diğeri Hildrun :)


Blogger tarafından desteklenmektedir.