Kısa kısa;


  • İbneleri, dönmeleri, orospuları, kadınları gezi parkı eylemlerinde iyice tanımış oldum. Şu anda üzüldüğüm şey; edecek küfrüm kalmadı. İbne diye küfretsem, resmen ibne arkadaşlara haksızlık, keşke olayları bu hale getirenler ibnelik yapsalar da gurur duysak. O.Ç. desem, orospu arkadaşlara haksızlık çünkü ne orospular gördük direnişte, keşke çocukları yönetimde olsa dedik. "Karı gibi" tabiri ise çoktan rafa kalktı! Keşke kadınlarımız kadar cesur olsa herkes.

    4. Trans Onur Yürüyüşü bugün, 11. İstanbul LGBT Onur Yürüyüşü haftaya pazar saat 17.00'de.

    Hem yasak ne ayol?
  • O kadar fazla insan ötekileşti ki; LGBTT, Kürt, Alevi, Ermeni, Çapulcu, Ayyaş, Kadın... Kısaca AKP'yi partizanca destekleyen sünni, beyaz Türk, hetero, erkek değilseniz ötekisiniz. Artık ötekiler, berikilerden daha fazla sanırım.
  • Bingöl'deki 16 yaşındaki kız çocuğuna tecavüzden beraat eden 4 uzman çavuşun beraatinin ardından 4 uzman çavuşun tutuklanması ve davanın gizliliğinin kaldırılması yönündeki talebe red geldi. Devlet tecavüzcüsünü korumaya devam ediyor. Sizin görmeye bile tahammül edemediğiniz LGBTT yurttaşları, şimdiye kadar hiçbir tecavüz olayına karışmamıştır (mağdur oldukları hariç).
  • Gezi parkı olaylarından sonra ötekileşmeyi, tek haber kaynağı televizyon olan insanların direnişçilerden bihaber olmasını/suçlu bulmasını, polis terörünün ne demek olduğunu anladıktan sonra sanırım Kürt, Alevi, LGBTT, Kadın, Ermeni, Rum, başörtüsü yüzünden okula alınmayan ve diğer tüm görmezden geldiğimiz/getirildiğimiz yurttaşlarımızın derdine daha fazla empatiyle yaklaşabiliriz sanırım.
  • Tekrar ve tekrar söylüyorum; lütfen etrafınızı bilinçlendiriniz. Kavga etmeden, ses yükseltmeden, etrafınızdaki tüm konu/komşu, akraba, iş arakdaşınızı bilinçlendirin. Bu yaşanların ne "cehape" ile ne faiz lobisi ile ne de bir örgütle ilgisi var. Oradaki hiçbir insan terörist değil, vandal değil, din düşmanı hiç değil!
  • Polise karşı son iyi niyetimi de dün yitirdim. Gerçekten "abi adamlara emir veriliyor, iş güvenceleri yok, bir de üstüne hayvani çalışma koşulları dayatılınca adamlar bilinçsiz şekilde savaşa sokulmuş hissediyorlar kendilerini" vb. şeyler düşünerek bir şekilde onların da mağdur olduğunu düşünüyordum ki dünkü sebepsiz savaş ortamından sonra son iyi niyetimi de kaybettim.

    "Polis simit sat, onurunla yaşa!"


Blogger tarafından desteklenmektedir.